27/3-09

Tjabba tjena hallå!
Igår åkte Patrik,Kniven och jag upp till Gränby och handlade present till Helena. Sen åt vi på max sen åkte vi till skyttorp.
Sen hjälpte jag Kniven att byta värmepaket i 284an. så blir kanske åka den ikväll :D:D
Sen hjälpte jag hans mamma att sätta upp skyltar till loppiset hon fixar med  i ladan :)
 Nu sitter jag och har svenska.. skriver bokredovisning.. xD Trött som faaan!
Sen har jag engelska sen datorkunskap, Lunch sen Idrott. Sen ska jag träffa Elin så jag får mina pengar och min tröja och hon får sina kläder..
På kvällen ska kniven och jag käka hos Sabina och Tommy.  Sen blir de väl stan :D SKOOOOOOOJ!! SÄGER BA 284a! :D:D
Jaja ska fortsätta med svenskaskiten!
Tjossan på er!

26/3-09


Booli boolii!
Utvecklingssamtalet gick bra igår!  Tog bara 10 min xD Sen fick jag en film av pappa för jag var så duktig och för jag körde pappa och marianne i lördags. Jag fick filmen "rallybrudar" Pappa tycket att jag skulle hitta på nått bus så vi skulle prata mer  på samtalet xD hahahah!
 Innan samtalet åkte jag ut till Jälla och hälsade på Linnea :) Fin skola. . xD Sen efter utvecklingssamtalet så åkte jag tåget till Kvien:) han bjöd på Voffla :D Nu sitter jag och har Hotell min sista lektion. Har haft matte. Slutar 11.15 idag :D Sen efter de ska Eve,Snirre och jag till Sanna och spela Wiespel :D:D

Ikväll blir de väl kanske hjälpa Kniven med att fixa värmepaket på 284an.
Måste sluta nu och svara på lite frågor om uppsala.

Kraaaaaaam på de!!!

25/3-09

Booolliboooilli!
Idag fyller Hugo år! Grattis du blir stor nu hela 7 år!
Slutar 13.30 idag så åker kanske ut till Jälla och hälsar på hos Linnea! Sen hem och så kommer pappa och sen åker vi på utvecklingssamtal 17.20.. xD  Sen hem till Anders Mattias Kniivilä!  Saknar honom!
Idag har jag första timmen Matte sen Engelska ( som jag har nu) sen svenska, lunch och sist livsmedelskunskap..
Igår så kom inte min buss. Alltså 14.25 bussen.. xD Så fick ta 844an. tack farfar för att du hämtade mig :)
Sen åt vi pannkakor sen somnade jag och sen ringde Kniven :) <3 Sen tog jag ett bad. Sen SOVA!!

Jaja ska lysasna på nå engelskaskit nu.. Herrååå !!
Booolli boooli!
Idag har väl Kenny Starfighter premiär :D

23/3-09

Tjabba tjena Hallå!!
I Fredags så jobbade jag hois Tord. Fick en cola och en Macka... XD Jobbade änså i 6 timmar i disken.. Sen kom Kniven och hämtade mig. Vi fick punka men som tur var så var Sabina,Tommy,FoZZing och Patrik i närheten så vi fick låna ett fälgkors! Sen sov jag hos Kniven :) Sen på lördagen grattade jag farmor hon fylde 83? sen fixade min kusin Annie en frisyr och sminkade mig inför 50-tals festen! Elle fyller ju 50 ( Emelies pappa) Sen fick jag vara fyllechaffis! pappa och Marianne åkte med mig. De var skoj som fan på festen och god mat och fina tårtor! Sen kom Kniven,Sabina och Tommy. Så pappa och marianne åkte med dom och Kniven åkte med mig :D Sen åkte vi in till stan. Sen sov jag hos Kniven. På söndagen sov vi til typ 12. Sen tränade Kniven och jag sov  och kollade på tv. Sen åt vi Pizza och sen åkte vi till Mattias Mamma och pappa. Eva (hans mamma) har varit på akuten hela dagen. Hon  kissa blod :( sen gick vi till Patrik och kollade på "den bästa sommaren"  Sen skjussade FoZZing hem mig till pappa!
Idag äre skola! Hade först Engelska sen svenska, lunch och nu har jag datorkunskap. sen har jag Hotell sen livsmedelskunskap.
Ikväll vet jag inte vad som händer..
jaja ska fortsätta att skriva upp alla i klassens adresser och hur mkt de har kvar på studiebidraget  xD


Tjarrå!!

19/3-09

Oj oj! Länge sedan man skrev nu.. xD
Jag sitter i skolan och har svenska. Sitter och läser min bok ( när de döda vaknar) alla i min klass är supertrötta och tror inte nån vill läsa.. xD
Imåndags så var jag med Kniven. I tisdags så var jag ledig och då var jag med Sabina och carina :D Skoj skoj! Igår så tog jag tåget ut till vattholma och träffade tommy och sabina.
Sabina och jag åt chips och drack fanta medans tommy höll på att sänka 960in.
 Idag har vi haft servering till 14.00 de gick bra :) Fick typ 40:- i dricks, synd bara att det går till 3orna :(

Snart ska vi ha våran sista lektion.. xD hotell.. PALLA att vi slutar 16.15.......
Sen ska mamma kanske hämta mig vid skolan och så ska vi åka och kolla på en till serveringsskjota =)

Ska sluta nu tjarrå!

12/3-09

Hejsan hoppsan!
Skola idag då! Hade först servering från kl halv 9 till halv2. Vi var lite snabba så vi fick sluta tidigare:)
Sen svenska och så var det bara att sitta och läsa.. xD  Nu ska vi ha Hotell... Och vi har världensgulligaste hotelllärare :) Hon är så snäll!  haha FJÄSK! hahah!
Igår åkte jag till stallet sen hem ta ett bad och sen kom Kniven och sen sov jag hos honom. I morse så hade hans kylskåp laggt av så då hörde jag med morsan och Mats och de hade på lagret. ( de säljer ju vitvaror) Så Knivcen skulle få de :) Snälla dom är!!!
Ikväll blire väl vara med Kniven. jag ska kolla på Serviges värasta bilförare! så jävla roligt program!

nej nu börjar jag snart.. jag var glad imorse och trodde vi skulle sluta 15.15  MEN sen sa Sanna att vi slutade 16.15.......
Så lagom less man blev då!!!

Jajaj Tjarrrrrrrrrrrå!!!

11/3-09


Hallåja!
Sitter i skolan och ska ha matte! Woho diagnos.. xD
igår så var det tema dag (om respekt) i skolan
Sen på kvällen så åkte jag till stallet och  tog in hästarna och mockade:)
Sen åkte jag hem och badade ett vaaaaarmt och härligt bad! Sen tittade jag lite på mästarnas mästare. Missade Andra avenyn för Marianne skulle titta på något annat ( Som vanligt)
Ikväll blir de stallet sen kanske åka till Jennypenny.

jaja ska göra matte grejen får ju gå sen. Tjarrååå!

9/3-09

Tjossan!
Sorry att jag inte skrivit på ett tag.. xD Blir inte så ofta som man sitter vid datan längre..
I helgen har jag vart med Kniven. I lördags åkte vi till motorgården skoj som sören!
Idag hjar vi haft servering. Och serverat i restaurangen :D Läskigt men skoj. Nu ska jag ha engelska snart. fick reda på att jag klarade provet :D
Sen ska jag åka hem till mamma och sen lkommer pappa och hämtar mig :)
jaja ska sluta nu, ska ha engelska:) Tjarrå!

4/3-09



Halloj!!
I morse kom papap in kvart i 6 och väckte mig. vi skulle gratta Marianne :) hon fyller år idag! Grattis till henne! Sen  gick jag och la mig igen ochg sov till kvart i 7 sen dax att gå upp.. xD Sen var de ba knata till bussen.. På bussen satt carro som var social :) Jaha sen station byta buss ( intresse smurf skuttar runt)  Första timmen hade vi matte :) fick reda på att jag fått G :D woho, tur jag klarade omprovet! =D Andra lektionen hade vi engelska och då var det bara att fortsätta med engelska provet.. xD Nu sitter jag och är hungrig som ett djur.. xD har svenska och har precis skrivcit klart mitt svenska referat prov! Åh hon är inte lite jobbig hon svenska kandidaten! Skuttar runt med sina kryckor är jobbig!

Sen blire äntligen lunch. Sen idrott och sen har jag livsmedelskunskap och sen ska jag ner på stan och träffa Millan en snabbis. Efter de tar jag bussen hem och då ska jag säga hejdå till papap och Marianne de åker upp till stugan! 

ÅH VILL HA HELG!! 
Palla att vi går till 16.15 i morgon och 16.20 
PÅ FREDAG!!!!!!
 
Sen blire väl motorgårn på lördag! :D Taggad som fän!

Kramar på er och ha de för jävla braigt!!!!

3/3-09

Tjossan!
Idag höjer jag hatten och säger Grattis till Pullan som fyller 17 och Elina som fyller 18 år! Grattis på er!
Idag har jag haft matte diagnos, engelska prov, svenska prov.. nu har jag datorkunskap.. suger get balle.. xD men har Vg så :)
Åh vet inte vad som händer ikväll. Gratta Marianne.. Fast hon fyller år i morgon!Men efetrsom pappa och hon åker till stugan imorgon., Så ikväll blire tråta :) mne ska greja med Excel nu så bajasa på er! Tjarrå!

2/3-09

Tjabba!
Idag har ja varit i restaurang köket. Hela dagen sen hade vi engelska! Blä! Sen gick jag och Kickan på stan och jag köpte en present till min låtsas mamma ( nej förlåt så kanske de inte heter.. menar pappas sambo) Alla blir ju så fråg samma och frågar "heter de så nu för tiden?"  haha! I lördags var vi till Amanda fick god tårta och goda kakor :) Sen spelade vi Guitar Hero och sjöng sing star! Skojigt om bara den. Förlåt att jag åkte så tidigt men jag var jätte trött.
 Sov bara 4 timmar..  Mamma kom och hämtade mig typ halv 12. Sen hem och sova! Sov ända till kl11 SKÖNT! Sen rnsade jag min garderob och så rensade jag brorsans gamla. Så jag kunde flytta in mina grejer i den. Så nu måste jag köpa mycket nya grejer. :P Tog det ganska lungt sen på kvällen träffade jag Kniven :) Han hade köpt en sak till mig på båten ( en spermie med  likör i) Gullis då! han är så snäll! :) Vi kollade på herren på täppan. Skojigt sn lite på Beck se skjussade han hem mig :)
 
Nu ska jag kanske upp till stallet snart. Se om Emelie ska dit ska hon inte de så kanske jag struntar i att åka dit. Funderar på att åka till brorsan och kolla på baren som han byggt. 
Jaja, Tjarråååå! kraaaaaaaam på de!

RSS 2.0