27/3-2010

Hejsan!
Sitter här i butiken idag igen och ser massor av folk som går förbi inte många som går in.. Det tycker jag är synd!Det är några som håller på och flyttar ut grejer från ett förråd och de har dörren öppen hela tiden så det drar kallt på lilla mig. Men nu har jag stängt dörren till butiken så det är bara hoppas att folk hittar in ändå. Det är ju isracing idag vet inte om jag ska gå eller hur jag ska göra. Slutar ju inte förän 16.00 så tror jag hoppar det eller nått vet inte.. xD Ikväll så är jag sugen på att gå på Robins och Christoffers fest men har ingen chaffis.. :( Hoppas jag får tag på någon snart..

Mattias är duktig idag och hämtar ved han är gymt duktig så nu får vi varmt igen :) WOHO!! Hoppas vi slipper 15 grader i huset i fortsättningen!!! :D

Får se när Carina ringer hon ska komma förbi så ska jag lämna lite flygblad som de ska ha uppe vid Rebels och vi ska få flygblad eller vad vi nu får från dom :P  Men hon skulle väl skjutsa folket till isracingen först vad jag fattade det som. Hon viste inte om det skulle bli två vändor :P Nej nu tycker jag att det kan komma in lite folk och att jag kan få tag i en chaffiis!!!

jaja ni får hade bra!


♥Älskar min duktiga Mattias Kniivilä♥


26/3-2010

Tjabba!!
Sitter i butiken och jobbar en skvätt!Sandra e ju borta så klart man ställer upp :) Min första lektion var inställd och den skulle vara i två timmar så jag frågade min samhällslärare om de var okej om jag jobbade in samhällslektionen.(Den sista lektionen för dagen) Vi skulle bara sitta och skriva PM. Så jag satt och skrev och tog ut fakta om det jag skriver om. (Irakkriget) Men när jag skrivit ganska mycket på Word och när jag ska spara och stänga ner dså laggar hela skiten och det blev inte sparat så det är bara att börja om.. 
I söndags fyllde farmor 84 år! Grattis till henne sen efter vi grattat henne skulle jag på jobbintervju på If. Men eftersom det var sån snöoväder så ringde chefen och sa att det blev flyttat till måndagen.

På måndagen  hade jag onti min ena tand så mamma ringde tanläkaren så fick tid 15.00 då hade jag min ända lektion underdagen så fick skippa den.. xD Efter tandläkaren gick jag hem till morsan och åt sen skjutsade bror min ut mig till Librobäck. Där jag skulle på jobb intervju.
På tisdagen så var det skola och efter skolan så gick jag till butiken och hade öppet ett tag. Sen efter ett tag ringde Mariam fråbn If och frågade om jag fortfarande var intresserad. Om jag var det skulle jag komma på kurs onsdag-torsdag kl 16.00- 21.00

 Så igår (torsdag) var jag på kurs och lika så i onsdags. Spännande och på måndag ska jag jobba för första gången där :) haha igår på kursen så fick vi provringa till folk och så :) Skit kuul! Sov inne hos morsan igår och sen skjutsade hon mig till skolan.  Och nu sitter jag här :D


Imorgon blir det jobba i butiken och sen e det ju Isracing men går nog inte tror ja. Jobbar ju till kl 16.00.. Sen på kvällen blir det väl kanske på robbins och Christoffer 20 -årsfest. Får se om jag får med mig Mattias :)

Blev ett ganska lång inlägg men det var väl lite på tiden :P haha

Ni får ha det bäst och sköt om er!

Älskar min Amattias  =D


20/3-10

Tjaa!

 I torsdags så var jag och Jenny på Jobb och utbildningsmässa i Fyrishov. Skrev upp mig på lite olika ställen :PSen åkte vi till Jenny och så började vi skotta fram min epa.. Ställde den hos henne för ca tre veckor sedan. Jag ställde den bredvid garaget.Sen ramlade det ner snöfrån garaget. MEn vi fick fram den. Pappa och Fredde bogserade hem den den. För den ville inte fungera :,(

 Igår så gick jag på stan med Sanna en stund sen åkte jag tåget hem mot Mattias och när jag kom hem hade han gjort mat :) Förrätt å allt :) Du är för jävla söt!! Älskar dig!


Sitter i butiken nu och mycket folk! Hare bra!

RSS 2.0