30/1-09


Tjossan! Här sitter jag och vi ska börja engelska lektionen typ nu. Sug balle säger jag om de haha! Nej men Engelska suger kan man ju säga! Sen ikväll vette tusan vad som händer.. Om jag tar epatrucken och åker till Jennypenny.  Får la se :P Ska iallafall till pappa :P jaja ska skriva fuc king glosor nu.önksa mig lycka till! Tjarråå!

29/1-09

halloj!
Måndag tog jag tåget ut till Carina. Vi var hemma hos henne och hade de pratglatt och roloigt.
Tisdags så  var vi typ 6 st i varmköket. Skoj skoj allt gick mycket lättare alla hjälpte till. Så de va skojsigt! Vi gjorde beasås! de va gott men jobbigt! På kvällen var jag med Kniven! Vi å¨kte till hans mamma och pappa och fikade: ) de var trevligt :)
Onsdag så var de skola sen åkte jag och Kickan ner på stan och vi träffade Jenny. Sen gick vi och fikade på stroken. Gott gott. Träffade många från brantan. Såg tex Boel på storken sen kom Dennis och Sara :)  Sen tog jag bussen hem och sen gjorde jag massa matte. Senare gcik jag över till farmor och farfar och fikade. farfar har nbämligen namnsdag:P Pappa och Fredde också! GRATTIS! 
Torsdag = idag Har inte så mkt att skriva mer än att det inte blöir någon bugg ikväll för Mickaela är sjuk-.-  Nu måste jag kila för Sanna väntar på att jag ska skriva klart.. Ska ha lektion om 3 min.

Tjarrååå kraaaam på er!

26/1-09


Tjena!! Nu  har jag inte skrivit på hela helgen  xD Men nu sitter jag oh har svenska och har glömt svenskaboken hemma så måste sitta och göra uppgifter..

I Fredags var jag med Kniven vi åkte och handlade mat sen åkte vi hem till honom och lagade met :) Gott gott blev de =)

I Lördags Jobbade jag i mammas ochMats butik jag jobbade från typ  halv 13 till kl 16 så jag tjänade 200 :- fett braigt!!
Sen skjussade Kniven ut mig till Jennypenny. Det var liksom tjejmiddag idag! Skoj som sören! Vi åt tacos och sen hade Kickan och Amanda bakat så det blev efterrrätt :D Vi spelade "jag har aldrig" och sen  fixade Linn min blogg :D Tack gumman den blev fin fin!! Sen kom det ännu mera folk så de va apskojigt! Sen tog jag bussen in till stan :)  Sen sov jag hos Kniven (A) han va på Krom och när jag kom in till stan va han Alexandra och Rickard på Etage. Sen gick vi till max och käka :)  Eller Kniven och Alexandra käkade:P   Träffade även partik,Inger, Nettan, Gurkan, Linus, Proppen och Tom.

I söndags var jag med Kinven och vi gjorde inte så mkt slappadetyp hela  dagen  båda va lite bakis så xD haha!  Sen åkte vi till Österbybruk och handlade :) Sen skjussade han hem mig :)

Idag  jag har haft en lektion och de va Engelska =blä nu har jag svenska sen lunch. Efter lunchen har jag hotell och livsmedelskunskap. Slutar typ 14.05 Sen ska jag käka nått på stan sen ska jag ta upptåget ut till Carina. Har inte träffat henne på aslänge så de ska bli skööj!

Hare braigt! Kraam på er!

22/1-09

Bild från 9ornas avslutningsfest 4 Juni 2008


Idag har det varit skola(igen) haha de är ju liksom inte ovanligt.. Frösta lektionen va matte sen hade vi, näringslära, lunch, livsmedelshygien och datorkunskap.
På luchen : vi åt pizza i g-matsalen  sen gick vi till d- matsalen och där va de pannkaka xD snacka om att man var mätt sen xD
Sen  åkte Malin,Matilda, Miccis och jag ner på stan. Miccis stannade kvar på 4.an och åkte hem, Matilda med. så Malin och jag gick  till donken malin skulle käka lunch. Sen träffade vi några av Malins kompisar. Sen gick jag till Åhléns upp till fiket. Där va FridaS ,Robin och Theodor :) Vi satt där och pratade ett tag. Theo sprang  runt lite då och då så Frida fick springa efter xD sen Gick vi  mot bussen. jag fick köra barnvagnen :) *stolt*  Sen sa vi hejdå till Frida och Theo vid s.p gallerian. När jag kom hem så läste jag i Kim Novak.. Sen var de mat och sen fixade pappa och jag med den nya generatorn till epan. Dom andra 3 jag har funkar ikke.  Pappa var till skroten idag och köpte en :D Den var från en Nissan micra. Den passa och funkade fint. Men remmen var lite stor men pappa ska ta hem en från jobbet. Men vi fixade så den blev spännd så jag kunde ta en tur. Jag åkte till Jenny men hon var inte hemma. Så jag åkte runt lite i Jumkil sen åkte jag hem och tog ett bad och läste Kim Novak.

Förlåt Nea att jag inte åkte till dig. Du ville ju vara med mig idag. Sorry. Någon annan dag kommer jag till dig kanske :)

Puss på er!!

21/1-09

 


Idag har det varit skola! Första lektionen hade vi matte och jag gjorde 2 prov blää gick åt helvete! Sen hade vi engelska gick ganska bra, sen Svenska då satt vi bara och läste i Kim Novak badade aldrig i Genesaretssjö. Sen lunch och senare livsmedelskunskap. Då läraren kom typ 25 min försent. Men förklaringen va att de stod 5över ¨på hennes schema och på vårat stod de kvart i xD

Sen åkte jag och Jennie ner mot stan och vi gick in på skopunkten för jag skulle lämna in mina skor.. fick pengerna tillbaka sen gick jag till stationen och Jennie in på the phonehouse. Hon åker till Egypen inatt eller nått sånt typ. Ha de för skoj gumman!

När jag va vid stationen kom Bobbin och vi satt och snackade som vanligt på bussen. Carro klev också på :D  Sen när jag kom hem kollade jag på "en fyra för tre" sen var de mat och sen hoppade jag in i ett varmt bad :) och nu sitter jag här! Ska snart ringa mamma min:) fråga om jag kan jobba i affären på lördag :)

Igår tog jag tåget till Kniven. Han höll på i garaget, han skulle korta växellägena på 740in! (så han slapp slå sönder sterion så fort han skulle ha i 3:an ) Sen åkte vi runt och sladdade. Där Patrik bor stod det två polisbilar.. xD Idag fick vi reda på varför de var där:

Två personer funna döda i Skyttorp. En man och en kvinna hittades avlidna i en lägenhet. Dödsorsaken oklar men polisen utesluter inte att kvinnan bragd om livet.

Säger bara FY FAN! Usch!
Nu ska jag gå och kolla lite på tv och snacka med min mammi!

Kram på er! Ta hand om er!


20/1-09



Bror och jag på bilden. Från halloweenfesten på motorgån!



har jag inte skrivit på hela helgen typ xD haha!

I fredags så åkte jag med FoZZing,Patrik och Tommy ut till Pipen och Carina. Dom hade Eddie kväll. Det är ju 7 år sen han dog.  Sen åkte vi runt och sladdade lite :) Alla satt och hostade i bilen xD  Alla va typ sjuka..

I lördags på dagen tog jag det lugnt och sen på kvällen så åkte jag med Tommy och Elin. Vi åkte och hämtade Patrik. Millan och Jimmy åkte egen bil. De åkte ut till pipen och Carina sen.  Vi åkte in till stan och träffade tuna Tommy mfl. Sen på åkte vi ut till Anton. Han hade party, men vi var inte där så länge. Jag hade gärna stannat längre men de andra ville åka.. så vi åkte in till stan igen xD  På dagen kom Kniven  och hälsade på sen gick  mamma och jag ner på stan och handlade serveringskläder. Hittade ett par svarta byxor och en vit skjorta på lindex fick 2 för 1 så de blev 199:- sen köpte vi ett par svarta skor på skopunkten 299:-


I söndags  var jag  med kinven och sen åkte vi till Patrik pöå söndagsfilm. Vi såg "vägen ut" och "smala sussie" Sen åkte jag med Tommy och Elin :)  De skjussade hem mig :)

I måndags  Skola skola skola skola.. Gick ganska fort denna dag xD Fia och jag satt  och skrev roliga meningar som " knulla é inte å tänka på? Don´t think just do it! och det tar 143 minuter aktiv sex att förbränna kalorier från en chipspåse. Jag har ätit tre stycken. Såå, vad gör du ikväll?  haha har man rolig så har man :P sen åkte jag ner på stan och träffade Jennypenny. Vi träffade på Fredrika och Mikaela. Vi gick in på max och käkade en liten skvätt. Sen satt vi och snackade skit xD Sen gick Mikaela och sen Fredrika så då var det bara Jenny och jag kvar..  sen gick jenny och jag runt i olika affärer. Jenny och jag diskuterade  vad skogshora blir på engelska xD hahah woodhore?hahah XD fast wood är väl träd? hahaha vi är bäst på engelska xD sen senare tog jag u
pptåget till Kniven :) vi sladdade :D Fan va med snö de kommit!! :D  Sen skjussade han hem mig.

Idag så har jag varit i skolan xD hade först idrott, då vi spelade lite wollyboll senhade vi livsmedelshygien, lunch, sen varmkök. Skoj skoj :D vi gjorde bla pepparrotskött :D
Vi fick sluta typ 40 min innnan vi skulle sluta så de var snällt :D Sen åkte jag och Evelina ner på stan och vi gick in på lite roliga affärer sen gick jag hem :) sen gjorde jag lite läxor och sen tittade jag på andra avenyn avsnittet som ska gå ikväll :P Snart äre mat. Sen blire väl sitta här vid datan xD

Kram på er!

Tja! 16/1-09

                                         

Färgade håret idag :)  De blev chokladbrun :D tack mamma för hjälpen :)  

 Vaknade typ kl 9 av att en gammal jobbarkompis till morsan ringde.. xD Så jag gav  henne morsansa nya mobilnummer och sen somnade jag om. sen vaknade jag halv 11 av  jävla telefonen igen! Den här gången var det farmor. Vi pratade på i minst en halvtimme. Sen ringde jag pappa men de blev ett kort samtal för han var ute och jagade.

 Sen kom mamma hem efter att hon varit hos frisören. Hon var jätte glad och så sa hon att hon skrivit upp oss på färgkväll :D (de är på en frisörskola mamma klipper sig och så)  Men de blir om någon månad :D  fan vad skoj å låta dom färga håret hur  de tycker med massa olika slingor å så kanske. De är ju gratis :D

Nu sitter jag här vid datan och tråkar. Försöker övertala Danne Andersson att bö
rja på lindyhop. 
  Fredrika är också sugen på att börja :D

Se vad som händer ikväll blir väl lugnt tror jag.

Trevlig helg på er!
Puss och kram!

Lindy hop! 15/1-09




Jag är jätte sugen på att börja på Lindy hop! Sandra ska börja på de så blev extra sugen! Nån som är på?

http://www.youtube.com/watch?v=mBdAuXr4ssQ     

Hallo 15/1-09

                                                     
Bild på Millan och jag från Tjejmiddagen den 26 september! Känns som de va igår. FAN VAD TIDEN GÅR FORT!!


                                                     


Hostade jätte mycket i natt, mamma vaknade av det tydligen, för hon kom in t med en kopp te vid typ 3 tiden.Sen somnade jag om och sen vaknade jag kl 5 och då var de en hostattack igen.. Så jag gick upp och gjorde honungsvatten. Sen sov jag som bara den ända fram till halv 11 :) då Jag vakade av  att mamma ringde. Sen lyckades jag somna om och då ringer nån och söker Mats. Jaja tänkte jag och bestämde mig för att gå upp. Sen har jag skrivit 2 uppsatser, räknat matte och så har jag skrivit svaren till instuderingsfrågorna i Hotell. Sen ringde sötnosen på bilden :) Tack gumman jag har mått bättre sen vi pratade :) Hon har ju samma lika sjukdom. fast vi kom fram till att hon ligger säkert tre dagar före xD haha! Ögonen är bättre idag är väl för jag sovit med salvan i 3 nätter nu. När jag vakade så var jag dunder glad av att näsan inte var täppt men senare så började den att rinna igen :(

Mitt på dagen kom det två gubbar hit med en tvättmaskin ( väldigt liten) och en ny spis :D  Mats ska väl ta hem dom och pröva de eller nått.. ( han är produktchef på cylinda)

Jo jag ringde Sandra idag också :D Kul att prata med dig också sötnos  du är alltid glad så du gjorde mig dunder glad. Synd att jag inte kunde följa med dig på stan idag:( hade gärna gjort det om de inte var för den här jävla förkylningen! 

Snart kommer väl mor min hem och de blir väl en mat bit sen ska  Mats koppla in nya spisen :D Sen blire väl att pröva den :D Skoj skoj! Måste väl läsa lite i "Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö" har ju massa svenska uppgifter till den xD   

Jag var till skolan igår och hämtade lite böcker lite och lite var väl alla mina böcker ^^ Sen skulle Erik låna boken kim novak.. Så jag  gick runt i HELA skolan och letade efter honom. Visste att han skulle vara på ett möte men jag kunde ringa iaf sa han. Jag ringde typ 5 gånger men inget svar.. xD Sen när jag går förbi nere där LP håller hus så  var ALLA lärare i en sal. Haha ALLA kollade på mig när jag gick förbi där.. haha! Sen såg jag Marcus ( min svenska lärare) och han såg mig så han hämtade Erik. Sen åkte mamma och jag å handlade. Sen när jag kom hen la jag mig i sängen och sov en liten stund. sen vare mat. :D Ceaser sallad  MUMS!    Oj nu blir det ett långt inlägg men men.. xD

Puss kraam på er!





orange/ rött?




orange/ rött?


De är typ alla :D  Den röda också :P haha fråga mig inte vrf jag orkar ladda upp alla de här bilderna.. men har man tråkigt så har man..

Rosa?



Rosa?

BLå?



Blå?

Grön?



Grön?

Blå och gul?



Blå och gul?

Lila?



Lila?

Blond?14/1-09



Blond?

orginalet 14/1-09



Orginalet

Tjossan! 14/1-09




Goddag på er! Vaknade typ vid halv 6 av att jag hostade som bara den. Sen kunde jag inte somna om. Kl 6 kom min söta lilla mamma in med te och en macka.Hon hade hört mig hosta hela natten,så hon tyckte jag behövde nått mot de.. Hon är väl bara allt för söt! Idag har jag inte gjort så mycket.. kollat på Repmånad,Sällskaps resan och vingar av glas. Har sovit ganska dåligt inatt, hostat mycket.. Men min hals känns lite bättre lika så näsan men den är fortfarande jobbig. Har pratat med min klassföreståndare Erik och  svenska lärare Marcus. Jag frågade Erik om man ska ha nått läkar intyg eller nått när man varit borta mer än en vecka. Det behövde jag inte sa han för vi pratade ju nu och då hörde han ju hur  de var med mig.Ska väl försöka ta mig till skolan ikväll och hämta hem böcker och så.. har tydligen många prov nästa vecka. Känns bättre idag så är lite glad :D     här är en av bilderna Kalle grejade med i Photo shop :D tack för hjälpen :D    ha de bra! kraam på er!

Tjenare!! 13/1-09

Vaknade med ögon som var HELT igen.. Sen ringde framor och  frågade hur de va och frågade efter mammas jobbnummer.. Sen efter de så ringde morfar :) han ville bara fråga hur de var med mig. Sen tittade jag på andra avenyn på dagens avsnitt :D jag tror att Hamsa är pappa till Roxannas barn..
Sen satte jag mig vid datan och snackade med Millan. Vi har ju samma lika sjukdom/ förkylning(?) Hon har varit sjuk i typ en vecka så hon hörde av sig till vårdcentralen, Och de sa att de kan vara en vanlig förkylning men om inte febern  försvinner skulle hon höra av sig. Det kunde till och med vara i 14 dagar.. Uach så länge vill jag inte var borta från skolan! Kommer efter så jävla mycket då! Min feber värkar i allafall typ " försvinnit" och de är väl bra :)

 I morgon ska jag ta mig en liten sväng här i kvarteret så jag får lite frisk luft. Har ju fan inte varit ute nått sen Torsdags.. xD  Frisk luft har väl ingen dött av precis.. :P

Nu ska jag gå och kolla lite på simson som har börjat för en kvart sen -.-
 Tack Kalle för alla bilder du fixat i photo shop. Haha många färger på håret :D kolla på bilderna på min bdb   Effan92

Jaja ha de förjävla bra!

Puss på er!

För den är så fin ;) 12/1-09

Jag önskar du finns kvar
när solen stiger
När natten blivit dag
vill du ha mej då?

För jag vill öppna
mej för dej
när solen stiger
När månen blivit hel
vill du lyssna då?

För ännu doftar kärlek
och hoppet blir till tro
Ännu blåser vindar
som stillar sig till ro

Jag vill alltid ge dej tid
att ta emot min längtan
Och jag hoppas du tar vid
när min tro är svag

Fast jag vet
att det är svårt
när solen stiger
När allt är naket klart
kan du se mej då?

För ännu doftar kärlek
och hoppet blir till tro
Ännu blåser vindar
som stillar sig till ro

Jag önskar du finns kvar
när solen stiger
När natten blivit dag
vill du älska då?


Hej hej! (igen) 12/1-09



Haha nu skriver jag igen! Men va faan.. har man tråkigt så.. xD Nu har Jenny hittat till datorn iallafalla :) haha :D
Millan och jag är typ samma lika i våran förkylning(?)  Det är så drygt att vara sjuk!! Känner mig precis som bilden visar..
(väldigt gammal bild)har inte gjort  mycket idag, suttit vid datan mest.. Pratade med Nea idag också. Hon ska till skolan i morgon :) Woho! (hon har varit borta från skolan i typ 2 månader för hon skadat ryggen)

Jaja ha de förjävla bra! Se när man kan komma tillbaka till skolan igen..

Puts och krom!

volbeat <3 12/1-09



Counting all the assholes in the room  Well I´m definitely not alone, well I´m not alone  You´re a lier, you´re a cheater, you´re fool  Well that´s just like me yoohoo and I know you too  Mr. Perfect don´t exist my little friend  And I tell you it again, and I do it again  Counting all the assholes in the room, Well I´m  definitely not alone, well I´m not alone    Look deep into yourself before you blame all others  for betrayal, for betrayal  I promise, so easy to say, and easy you failed,  and you do it again    Well the music seems do cover  And all the liquid do the colours  Well I turn my back and  go for all the better things in order    Well maybe you think your lie is safe  But I read you like a letter, yeah like a letter  Your charm do not evens the pain  it feeds me with rage, and you do it again    Well the music seems do cover  And all the liquid do the colours  Well I turn my back and  go for all the better things in order    Well the music seems do cover  And all the liquid do the colours  Well I turn my back and  go for all the better things in order    And a gangster keeps on telling  That he got a song that matters  So I flip a coin towards him  Thank you very much for listening 

Hejsan! 12/1-09

Hejsan!
Idag vaknade jag med ett öga som var helt igenkorkat, hals som jag inte kunde svälja med och näsan täppt. Kan de bli bättre? Vaknade ganska tidigt vid typ kvart i 6 xD sen kunde jag inte somna om så jag kollade på tv ist. KOllade på gamla Andra avenyn avsnitt. Sen lyckades jag somna.. sov till halv 12 typ :)  Åh vad det är härligt att vara sjuk.. OR NOT! Vill tillbaka till skolan ju! Varit sjuk i en vecka snart! Värkar ju aldrig bli bättre heller! Nej  fy fan för förkylningar och virus och alla jävla sjukdommar!
Var glada ni som är friska!

Tjaaabba! 11/1-09

Nej men hej alla busar!
Hoppas mi mår bra och har det förjävla bra! Själv är jag sjuk som bara den. Ont i halsen  och kroppen, näsan rinner och är täppt kan de bli bättre jo jag har haft feber också! Nej nu ska jag inte vara grinig. Va ju till Avesta i måndags! FY FAN VAD SKOJ! haha Elin,Nuckan och jag kissade vid polis huset haha xD Va förjävla roligt. haha!

Tro de eller ej emn jag tog mig in till skolan i torsdags med epatrucken :D  Men åkte hem efter två lektioner.. Mådde inge bra :/ sen dess har jag legat i sängen.

Jaja ha de förjävla bra!

Välkommen till min nya blogg! 10/1-09

Tjaa!
Nu har jag gjort som många andra, skapat en blogg.
Även om jag inte fattar så mycket av den än så xD någon får gärna hjälpa mig att fixa till den!
ha de förjävla bra hej!

RSS 2.0