22/2-10

Hejsan!
Idag sitter jag i butiken ist för Sandra. hon skulle på något med teatern. Men de gör inte mig något jag får ju bara in en extra slant :P Konserten var skit bra! Förbandet var mindre bra.. men När rammastein spelade så kunde man INTE sitta still! Sångaren tog fram en gigantisk jätte penis när han sjöng låten Pusy ( eller hur man nu stavar) Sen när de sjöng en annan låt så åkte syntarn gummibåt i publikshavet! mycket eldande på scenen och så de var förjävla coolt! HAHA! Tack älskling för du bjöd mig!

Ikväll blir det nog att åka ner till carina och prata lite och ha det trevlligt.. Igår åkte jag och mattias skidor. Dock inte så lång men lagom för att bli lite svettig :P

Sen tisdag ska jag till pappa sen onsdagkväll tillbaka till skyan. Torsdag ska jag träffa linnea.. Fredag vet jag inte och lördag ska jag gratta Amanda!

Jag ringde madde idag. henne har jag inte pratat med på flera år!Hon bor i Östersund och jag träffade henne mycket när jag var liten! Hon fyllde 18 här den 17 feb.. Så grattis till henne! och sen grattis till Amanda som fyller 18 den 25 feb och så Frida som fyller 19 den 25 feb!! Stort Grattis till er!!! 


Men ni får ha det så bra allihoppa!!

Älskar min Mattias Kniivilä! ♥♥♥♥♥


20/2-10



Ikväll då jävlar i Globen! Ska kolla på Rammstein med Patrik och min älskling! Jag blir bjuden av min älskling. En biljet kostar 1040:- Så jag säger bara taaack älskling!!! jag äslakar dig sjukt mycket!!!

De är lov snart eller ja det är de och det är stressig tidsplan på de lovet kan man säga. Måndag, Tisdag ska jag till pappa sen vill Linnea ses Onsdag eller Torsdag. Sen lördag ska jag gratta min morbror först sen till Amanda och gratta henne som fyller 18 år! Hon fyller på onsdagen den 25 men men. HIHI!

Just nu sitter jag i mammas butik och tråkar varit in lite kunder idag men de är nog för det är så jävla cp kallt ute.. Jag håller på och fryser fingarana av mig när jag sitter här. Åh jag hade ju matlåda med mig. Men så hade jag så klart glömt bestick..men jag hittade en kniv här och plastbesticken hade tagit slut, Sandra tog den sista igår.. Jag har tur ja.. Men jag hoppas att det går bra att åka till storstaden ikväll iallafall!  det är nu tre timmar kvar tills vi ska åka jag kommer stänga butiken en halvtimma tidigare idag.

Men ni får ha det så bra. Det är väl ingen som läser min bloggg,det är väl för jag är så dålig på att uppdatera.. :(  och det leder till att jag inte får några kommentarer..

Kram på er alla i kylan!
Älskar min Mattias Kniivilä <3


RSS 2.0