12/10-09

Hejsan!
Sitter jag och skriver igen :) har kök men det är ganska lugnt nu :) Sista veckan i resurangköket. Nästa vecka blir det ut på APU. jag ska till karlssons kök :) I helgen har Mattias och jag bara tagit det lugnt. Vi har tittat på Män som hatar kvinnor. Den var skiiiit bra!!! Sen hjälpte jag honom i garaget med hans nya 740 :) Jo vi var på visning på Örkälla 39.. Mycket att göra men om han får det billigt så kanske :) Kort inlägg men men.. ska väl gå tillbaka till lektionen och städa.. xD kram på er alla!


Älskar Min Mattias <3

6/10-09

Hejsan!
Går gick jag och sara en kortis på vaksalatorg. :) sen åkte vi tåget och när jag kom hem hade Mattias gjort mat:) sen åkte jag med hononm ner till garaget. Fredrik Nyman kom med sin bil och dom höll på och greja med den. Sen Kom Pontus mfl och kollade på Johans bil.. (blezern eller hur fan man stavar.. xD) Sen gick jag till Eva och Pauli :) Sen åkte jag hem till Mattias och bakade Kungens negerbollar :) jag gjorde typ 70 st :) Så nu blir bror min glad.

Idag ska jag hem till mamma och baka och kolla på andra avenyn. Sen ska jag gå på marknad med Mattias :) Sen åka till Fredde och Alex och göra smörgåstårtor :D
nej nu måste jag gå och städa i köket.. Hare bra!!!!

Älskar Mattias Kniivilä<3


5/10-09

hejsan hoppsan!

Jag är så smidig.. Slog i min armbåge nyss när jag skulle gå in till lilla data rummet här i köket.. xD sen ramlade jag i lördags och idag gick jag till sjuksyster och jag hade en blödning i nån muskel i axeln..
Idag har jag hjälpt Jennie i fisken för hon v ar typ själv. I fredags tog jag det lugnt var hemma hos Mattias och kolla på tv. Först var vi och käkade hos pappa och Marianne. I lördags åkte jag med Tommy. Vi skjussade Mattias till Rickard i Funbo och sen åkte vi till FoZZings nya hus.

Sen åkte vi in till stan och sen hämtade vi Alex, Jennifer och Anton hos Anton. Sen åkte vi in till stan igen :)

Sen hämtade vi Mattias som varit på krom.
I Söndags åkte jag in till mamma och Mats för att äta med dom och Fredde och Alex. Vi pratade om vad som skulle vara på Freddes smörgåstårtor. Han fyller ju år på torsdag men ska grattas både onsdag och torsdag.

Nej nu ska jag ha kallrätter och sen blir det nog att jag går en kortis på vaksala torg ( marknad) sen hem till morsan och baka kungens negerbollar. ( det står så i receptet!) Sen ska jag ut till Mattias!

Tycker om dig Mattias glöm inte det!<3

2/10-09

Tjabba!

Sitter jag här och skriver igen :D hihi blrv inge friskis igår.. Åkte till pappa ist :) Mattias kom och hämtade mig sen. Började kl halv11 idag och vi skulle fika på stan. Sen åt vi på max men de blev typ mer att vi åt på bussen än på max..

Nu har jag precis haft svenska och ska ha matte. :)Ikväll vet jag inte vad som ska hända.. mattias ska typ byta avgassystem på sin nya 740..Imorgon ska han på krom och jag vet inte vad jag ska göra. men bror pratade om att Anton kanske ska ha fest så får la se!

Jaja ska gå och ha matte nu med Lars.. Sen blir de samhäll och jag slutar kl typ 16.. xD

 

Trevlig helg på er alla!!!! Kraam på er! Älskat Mattias Kniivilä<3


1/10-09

Tjabba tjena hallå ja!

Sitter och har svenska..ska läsa om Bellman eller nått.. Blev klar med Kolaget igår.. :D eller en sida kvar som jag ska skriva grattis på :) Har bara matte kvar sen slutar jag. :D Då ska Sanna och jag till friskis och svettis :D Ska väl kanske skaffa ett årskort :D:D  

Ikväll blir det väl göra svenska skiten och sen blir det väl lugnt..Nej nu måste jag försöka mata nå fiskar hihihi!! Ska skaffa såna på  facebook :)

Ett kort inlägg men men :D

Hejdå! älskar Mattias Kniivilä<3


RSS 2.0