28/2-09

Tjena!
Sitter hemma hos Jenny  med isis och Jenny! Ska till Amanda ikväll. förlåt att jag inte skrivit på länge.. xD Men idag åker Kniven med jobbet ut på havet :P Kommer hem i mrogon. Igår så grattade vi min morbror :) mycket god mat  var det!:) Ska vara lite social.. xD Kort inlägg men men :P Kraam på er!

24/2-09

Hejsan!
Nu har jag inte skrivit på ett tag igen.. xD  Jusst nu har jag svenska.. Skriver referat.. SKIT SKOJ.. Helgen har varit lung och de var skoj som bara den i lördags. På söndagen så var jag med kniven vi tog det lungt  och spelade tv spel.:)Grattir till Patrik som fyllde år i söndags!

Igår så hade vi restaurangköket. Agge och jag gjorde salladssåser, lite förberedelser till förrötterna, och så gjorde vi efterrätter :) cheescake :D
Sen när jag kom hem somnade jag på soffan och sen när mamma kom hem gjorde jag cheescake;) Sen åkte ja till Kniven :) 
Idag hade jag inställd matte så började inte förän kl 09.50 och då hade vi engelska.. xD Sen lunch och nu svenska. Sen ska vi ha klf tid och sen datorkunskap.. Sen näringslära är inställd den också :) Ikväll kommer Elin  och hämtar sina grejer. =) Nej nu ska jag fortsätta med mitt referat. Tjarrå! 


22/2-09

Tjena!
Sitter hemma hos Patrik. Han fyller 25 år idag! Har haft en förjävla bra dag! Elin  och jag  var till Fyrishov idag skoj som sören! Vi spanade killar och hade skoj! Många snygga killar som skulle hoppa från 10:an eller hur Elin ;)
 
Visst kl är 00.49 så de är ny dag. Elin tjatar om  att de är fortfande den 21, men de är de Ikke! Skoj som sören här hos Patrik. Ska vara lite social med de andra nu! Förlåt att jag inte skrivit på ett tag! 
Puss hej! 

19/2-09


Tjossaaaan!
Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har tagit det lungt. Vaknade vid 20 i 12 och sen åt jag frulle sen blev jag sugen på att åka skridskor. Så jag letade fram mina :D Men INGEN kunde åka med... Jaja så jag gick till farmor och farfar och drack kaffe och åt Negertuttar som farmo sa xD De va araksbollar xD haha! Sen gick jag hem och dammsög av golvet i mitt rum sen gick jag banan med Ludde sen när vi kom hem så duschade jag av honom =) Nu sitter jag vid datan. Ska till stallet snart.  Sen får jag se om jag åker till Jennypenny.

Igår så åkte jag och Linnea till min faster. Men pappa och Marianne kom även dit. Vi åt semla :) Gott gott! Sen åkte vi till Amanda och spelade Guitar Hero! Jag lärde mig fort :) *stolt* hihi!


Ska kanske börja på linedance i jumkilsbyggde gård :D

Hare förjävla bra! Tjarrå!

18/2-09



Tjabba tjena hallå!
Jag va med Elin igår :) Vi gick ner på stan till max och käkade chilichees :D GOTT! sen gick vi för att träffa Kalle och Ninni :) Vi åkte på en rundtur i Tunabackar och vinkade åt massa folk som Ninni kände :P Idag Fyller Elinpelin år! Grattis min schlyyyna! <3 Nu sitter jag och väntar på att Nea ska komma in till stan. Sen ska vi kila ner på stan och så ska vi träffa Jennypenny. Sen ska jag åka med pappa kanske. Om han inte jobbar ute någonstans. Sen ska vi hem käka och sen till min faster som fyllde år för typ 2 veckorsedan.. ska gratta henne sen ska jag väl till Amanda. Skulle åkt till Elin men eftersom jag är hos pappa så kommer jag inte till henne på nått vis. Långt att åka med subbibubben till Knutby liksom xD Så blir nog en kortare resa till Amanda.
jaja hade bra!
Puss hej!

17/2-09

Tjenare!
Idag har jag och mamma varit till Stockholm :) Vi köpte hårförlängning :D Så nu har man långt hår!! De kostade bara 660:- å de är äkta hår så kan göra vad jag vill med de! Vi hade en mysig dag tack snälla söta mamma! Får vi göra om :)
Vet inte vad som händer ikväll blir väl lugnt!






Tjarrå!

16/2-09

Tjossan!
Har man inte skrivit på länge (igen). 
Har varit en braig helg skojig som sören!
Börjar bli lite sjuk :( de är en tumme ner för de! Men i morgon blir det tumme upp :D Ska  till Stockholm med mammisen! Ska köpa hårförlångning :D :D :D Skoj skoj!!
Kort inlägg men vafan vet inte vad jag ska skriva.
Puss kram!

13/1-09

Tjabba!
Igår var väl en jätte bra dag xD*not* först i skolan så gicvk allt bra med att fritera maten. Men sen sa Krister att vi skulle hälla den gamla firteringsoljan i sopsäcken och släga den. Sen kom Eve upp och ba de är överallt! Då var de friteringsolja i hissen och ända ner till soprummet xD Så jag hjälpte Eve att skura lite. Krister började strö salt på golvet när vi skurat.. Så de inte skulle bli så halt.. När vi åkte i hissen och skurade där så skulle några 3or kliva på nere vid sopstället. Dom: Vad gör du Krister?? :O Krister: Jag smaksätter hissen! och så fortsatte han att strö salt.. xD¨Sen åkte jag med pappa hem. Sen åjte jag till Jenny. Vi åkte och tankade. sen åkte vi till Amanda :) när vi åkt en bit påvägen hem får vi möte. trångt som de va så kom ändå den bilen förbi men jag satt fast x
D ena hjulet var nere i diket.. xD men de stannade och skulle hjälpa till och putta. Slutade med att halva epan var nere i diket.. xD Så Jenny ringde Amanda så fick hennes pappa Robert komma och hjälpa oss med traktorn. Tack så mycket för hjälpen!

Idag varit ledig idag! :D Det är omprovs dag i skolan så jag har inga omprov.. :D Tog bussen in till stan vid 12. Sen träffade jag Elin. Träffade även Jenny coh Linn en snabbis. Skulle få pengar av jenny. Sen gcik Elin och jag hem till mig och käkade spagetti och köttförsås :) mums! Sen knatade vi ner på stan igen och sen vidare till upplands motor för att hämta pengar av Kniven  och Tommy. Sen gick vi ner på stan och träffade Elins kompisar :) Sen gick vi till Lustgården och köpte en present till Patrik! :D Sen knatade jag hem. Har hjälpt mamma med maten och snart kommer morbor, hans fruga, en kusin vitamin och bror min. Mats fyller år idag nämligen! Stort grattis!
Grattis till Kalle Malmström som fyller 17 år idag också!

Se vad som händer ikväll då, är väl med Elinpelin tror ja :P

Så Röj på er och hejsan!


11/2-09

Tjenare!
Idag har jag haft lektioner.. xD Första lektionen va matte sen hade vi engelska,svenska, lunch, idrott, livsmedelskunskap.
På lunchen var det slut på pannkaka i D-matsalen :O Men lärarna som kom efter oss fick pannkakor.. Vaddå, nej men lärarae får för ting.. xD Sen hade vi ingen idrott.. Vi fick prata med rektor Ulf ist. Vi pratade om våra inriktnigsval och inviduella val( stavas?) Efter de så flyttade vi fram livsmedelskunskapen så vi fick sluta 20 över två ist för kvart i tre. Efter skolan tog jag bussen till stan sen gick jag till pappas jobb. Hade köpt Winerbröd så pappa och jag fikade på hans jobb. Sen gick jag in till Granngården och kollade på djursaker :) Sen åkte jag med pappa hem. Nu har jag ätit och skrivit mitt referat som alla andra i klassen skrev i fredags..  Men nu har jag jort det! Den handlar om kondomens historia! haha! På 1700-talet hade man blindtarmar från lamm som peniskskydd! åh vad trevligt xD *NOT* sen på 1930- talet så blev de tunna.. innan de var de tjocka som cykelslangar. xD härliiiiigt! xD
Jaja skit samma.. snart ska jag ut och kolla hur subarun mår. Ska väl se hur mycket soppa sötnosen har i sig. kankske tar en sväng :P Emelie  .H. ville att jag skulle titta förbi så, kanske gört!

Puss kram på er!  

10/2-09


Tjossan!
Jag blir tokig på mig själv att jag inte lyckas skriva varje dag!

Igår
så var jag med Elinpelin :D Skoj skoj! Du är underbar min sötis! haha! Jasså jahaja!
I skolan var vi i restaurangköket.  Alla fick vara i grupper utom jag för jag var köksmästare! Dumma Krister. Sen gick han runt och klagade på allt jag gjorde typ.. Å så sa han  nu gör jag det som köksmästaren ska göra.. Åh blir tokig. Sen fick jag gå lite tidigarer för jag skulle till läkarn:P Och inte vilken läkare som hels xD Ungdomsmottagningen haha! Å Elin för du årlig kontroll hahah! Första gången fan!  Gynekologen sa att de va som att vara hos tandläkaren! Fan då är de ju innanför andra läppar juh! Men de gick bra. Jag såg bra ut iaf :) HAHA!! tack Elin för du följde med och väntade med mig :)

Idag så har  vi varit i restaurang köket igen. Men idag slapp jag vara köksmästare iaf! Men hjälpte Harald att lägga upp all mat på tallrikar. Jobbigt, de var ju överbokat också! Men vi klarade det! Sen kom jag hem och då tittade jag på andra avenyn och sen somnade jag och sov i typ en timme. Nu sitter jag här och tråkar :P haha ska kolla till Bdb lite folk som laddat upp typ34 st xD
 hare braigt då!  

8/2-09


Igår på kvällen åkte jag med Tommy,FoZZing och Elin ut till Lagga hem till Emil. Han hade utflyttningsfest! De var skojigt där :)Sen åkte vi in till stan och åkte runt lite.

Idag så var jag,mamma,Matte,Fredde,Alex,morfar,Gunlög,Peter,Neami, Linda,Lovisa, Göte och Ingemar och käkade bbuffé i odingsborg. Morfar fyllde 89 år igår :)  Så de var gott gott gott! Sen åkte vi hem till morfar och käkade tårta och drack champanj (eller hur man nu stavar) Sen kom Caroline och Roine :) Fredde och Alex åkte inte med till morfar. Alex ska hem och packa för hon åker till USA kl 04.00 inatt. Hon är borta i en månad. Ha så kul :)
Idag för ett år sedan blev FoZZing och jag ihop. Tänk vad tiden går! Ångrar ingenting ska du veta! Men de funkade liksom inte tyckte jag.  
 
Stackars Kniven han ä magsjuk :(     Krya på dig :)

Kram på er alla!

7/2-09


Tjabba Tjena Hallå!
Förlåt att jag inte skrivit på länge! Slå mig inte :P

I måndags
: var en rolig dag i skolan. Alla va på gott humör! Sen på kvällen åkte jag till Frida och Theo :D  Han är så gullig! Grattis till Robin som klarade körkortet idag! (Y) Marianne är magsjuk :(

I tisdags:
vi var inte så många på varmkök men alla hade roligt i allafall. Slutet av dagen fick vi reda på att Sanna förlorat sin mamma i måndags. Stackars dig! R.I.P Sannas mamma! Fick även veta att Evelina legat på sjukhus :(  Hon har drömt om att ligga på sjukhus de  berättade hon hela förra veckan typ. Då vill ni säckert veta vad soim hänt. Jo i lördags så var hon på en fotbollsmatch, Plötsligt började hon blböda näsblod och hon började hosta blod. Sen hade hon tuppat av och var borta i typ 3min. Sen fick hon åka in till sjukhuset. Det visar sig då att hon har en Tumör bredvid hjärtat den kankse är typ 3 cm.. Hon måste röra sig mycket annars blir den värre.. Hon ska opereras på sportlovet. Håller tummarna om att de går bra! 
På kvällen åkte jag till Linnea och käkade kladdkaka och kollade på mästarnas mästare och andra avenyn!

I ondags:
  Skola igen! Idag kom Eve till skolan. Efter skolan åkte jag till Morfar och hjälpte honom att städa lite inför söndag. Han  fyller 89 år på lördag men ska grattas på söndag! Sen åkta mamma och jag till Gränby. :) Prov i näringslära och datorkunskap i morgon..Prövade ostron, musslor i dag på livsmedelskunskapen :) de var ju tema skaldjur.. så de va hummer, havskräfta, räkor m.m Pratade me pappa han är också magsjuk nu :(

I trosdags: var det skola två prov. (det gick bra på båda med båda) sen på kvällen åkte jag med Martin, Lisa och Tobbe och bugga. Träffade Mikaela  och Chrestine där. Hade ont i  magen som fan!   Grattis till min faster som fyller 59 år idag!

I fredags:
Idag var jag hemma från skolan. Spydde två gånger på natten och en gång på dagen...

Idag: I dag mår jag mycket bättre! inte spytt eller någonting sånt! (än så länge) haha! Nej men känner mig mycket mycket bättre :) vet inte vad som händer idag. Blir väl lugnt :D

Kraam på er!

1/2-09

Tjossan hejsan!
I fredags åkte Tommy, Elin, Kniven, FoZZing, Patrik och jag till Gävle.Det var skojiiigt!
Igår var jag med jenny sen åkte vi och hämta Danne sen kom Isis. Sen åkte vi till byggdegården. Densband var där skojiigt!! Det var mycket folk man kände igen :) Sen sjussade jag hem Jenny och Linn. Jag var hemma typ 2.
Idag så har jag och Jenny tagit det lugnt. jag åkte till jenny typ 13.00? Sen åkte vi till Oxätra och handlade chips och läsk. Sen tittade vi på  " en fyra för tre"  Sen åkte vi till Isis och vi kollade på bonde söker fru, bröllopet och Sveriges värsta bilförare. Vi åta glass också :D Gott gott! Nu sitter jag hemma hos Patrik. Vi är några st som kollar på film. De ärPipen,carina,tommy,Kniven,FoZZing,patrik och jag :) Ska väl vara lite social snart.. :P

Men hare förjävla braigt då och skit på er! :D haha

RSS 2.0