26/1-09


Tjena!! Nu  har jag inte skrivit på hela helgen  xD Men nu sitter jag oh har svenska och har glömt svenskaboken hemma så måste sitta och göra uppgifter..

I Fredags var jag med Kniven vi åkte och handlade mat sen åkte vi hem till honom och lagade met :) Gott gott blev de =)

I Lördags Jobbade jag i mammas ochMats butik jag jobbade från typ  halv 13 till kl 16 så jag tjänade 200 :- fett braigt!!
Sen skjussade Kniven ut mig till Jennypenny. Det var liksom tjejmiddag idag! Skoj som sören! Vi åt tacos och sen hade Kickan och Amanda bakat så det blev efterrrätt :D Vi spelade "jag har aldrig" och sen  fixade Linn min blogg :D Tack gumman den blev fin fin!! Sen kom det ännu mera folk så de va apskojigt! Sen tog jag bussen in till stan :)  Sen sov jag hos Kniven (A) han va på Krom och när jag kom in till stan va han Alexandra och Rickard på Etage. Sen gick vi till max och käka :)  Eller Kniven och Alexandra käkade:P   Träffade även partik,Inger, Nettan, Gurkan, Linus, Proppen och Tom.

I söndags var jag med Kinven och vi gjorde inte så mkt slappadetyp hela  dagen  båda va lite bakis så xD haha!  Sen åkte vi till Österbybruk och handlade :) Sen skjussade han hem mig :)

Idag  jag har haft en lektion och de va Engelska =blä nu har jag svenska sen lunch. Efter lunchen har jag hotell och livsmedelskunskap. Slutar typ 14.05 Sen ska jag käka nått på stan sen ska jag ta upptåget ut till Carina. Har inte träffat henne på aslänge så de ska bli skööj!

Hare braigt! Kraam på er!

Kommentarer
Postat av: linnladberg :)

varsegoos ;)

2009-01-26 @ 16:26:26
URL: http://linnlandberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0