11/2-09

Tjenare!
Idag har jag haft lektioner.. xD Första lektionen va matte sen hade vi engelska,svenska, lunch, idrott, livsmedelskunskap.
På lunchen var det slut på pannkaka i D-matsalen :O Men lärarna som kom efter oss fick pannkakor.. Vaddå, nej men lärarae får för ting.. xD Sen hade vi ingen idrott.. Vi fick prata med rektor Ulf ist. Vi pratade om våra inriktnigsval och inviduella val( stavas?) Efter de så flyttade vi fram livsmedelskunskapen så vi fick sluta 20 över två ist för kvart i tre. Efter skolan tog jag bussen till stan sen gick jag till pappas jobb. Hade köpt Winerbröd så pappa och jag fikade på hans jobb. Sen gick jag in till Granngården och kollade på djursaker :) Sen åkte jag med pappa hem. Nu har jag ätit och skrivit mitt referat som alla andra i klassen skrev i fredags..  Men nu har jag jort det! Den handlar om kondomens historia! haha! På 1700-talet hade man blindtarmar från lamm som peniskskydd! åh vad trevligt xD *NOT* sen på 1930- talet så blev de tunna.. innan de var de tjocka som cykelslangar. xD härliiiiigt! xD
Jaja skit samma.. snart ska jag ut och kolla hur subarun mår. Ska väl se hur mycket soppa sötnosen har i sig. kankske tar en sväng :P Emelie  .H. ville att jag skulle titta förbi så, kanske gört!

Puss kram på er!  

Kommentarer
Postat av: millan

Sv: tack så mkt. :)

du ha också fått fin blogg hoppas vi ses snart sakar dig. puss

2009-02-12 @ 10:11:04
URL: http://miillizen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0