3/7-2010

Tjabba! Sitter i butiken! Har varit ganska lugnt än så länge..  Igår så var det lugnt, tittade på tv med lilla Kurrekatt :)

Vi har ju sex stycken katter nu ju :P på midsommarafton kom Tindra tillbaka efter att ha varit borta i två dagar typ. Men hon hade ingen stor mage längre.. xD  Men hon visade mig var de låg och sen hjälpte Eva till och ta fram dom. Tindra blev skitglad lika glad som när man säger ost! så nu ligger det fyra små kattungar i vårat sovrum i en korg.  Sen på kvällen så varvade vi sönder en 850 den höll i 4 minuter och 42 sekunder! på midsommardagen var vi till Vattholma och såg peter :) jag hann dock inte hälsa men han hälsade en kram och puss till mig! :)  igår fick jag äntligen sommarlov efter tre veckors jobbande på willys! 

 Ikväll kommer min kusin och hennes kille Mats  sen deras barn Hugo sen tror jag farmor och farfar kommer. Så måste hem fort och städa så det ser okej ut hemma. Mattias är och fiskar medan jag sitter här och som sagt det är lugnt! Nästa vecka blir det power meet onsdag torsdag tror jag. Sen sundsvall på helgen! Ringensband Lou siffer ska spela :)

Synd att man inte kunde åka till Rättvik på big lake run men har inga pengar :(


Men ni får ha det så bra alla glaada =)

 Tycker om min Mattias<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0